Menu

Модни дрехи за бременни: красиви или удобни?


Едно момиче през бременността си, разбира се, трябва да изглежда красиво. Повечето бременни жени мислят така. Но в същото време не трябва да забравяме, че всяка красива рокля, гащеризон или туника трябва да е удобна! Възможно ли е да се намери компромис между удобно и красиво? Как да изглеждаме перфектно в последните месеци на бременността? Ще се опитаме да отговорим на тези и други въпроси за дрехите за бъдещата майка.

Мода за бременни жени

Има много повече изисквания към дрехите за бременни жени.

Кога да купувате дрехи за бременни жени?

Освен главоболие за подобряване на дома, всеки се замисля кои неща за бременни трябва да бъдат закупени рано. Може би това е точно този случай, когато не трябва да бягате пред локомотива. Животът показва, че в повечето случаи, до 20 седмици, можете спокойно да носите обикновени ежедневни дрехи, без да се притеснявате. И едва тогава можете да погледнете в нета, за да разберете как изглеждат актуалните модни дрехи за бременни жени.

За кратко време любимият ви гащеризон е това, от което се нуждаете

Следващата стъпка е да преразгледате гардероба си в зависимост от сезона. Важно е да разберете какво вече има и какво силно липсва. Дори и да сте любител на роклите и да имате милион от тях, през зимата пак имате нужда от панталони, дънки или гащеризони за бременни.

Рокли: удобни дрехи за бременни

Ако бременна жена трябва да ходи през топлия сезон, ние се запасяваме с рокли. Тя е не само женствена, но и елегантна. Удобната красива рокля за бременна жена е също толкова важна, колкото и удобните обувки.

Къси рокли

Флорални или обикновени, плетени или ленени, екстравагантни или ежедневни – всякакви къси рокли за бременни са необходими и важни. Ако! Те не ограничават движението и отварят краката. Освен това стилът не е толкова важен. Това може да бъде модел с ластик под бюста, рокля А-силует или с волани. Удобно? Хубаво? След това го сваляме от закачалката и го носим всеки ден, а не само за фотосесия.

Дълги рокли

Дрехите с макси дължина също могат да се носят поне пет дни в седмицата, особено дълги топли рокли през студения сезон. Дългите рокли също са подходящи за работа. Каскадни гънки, които крият корема, сложни кройки, естествени материи. Когато се чувствате като кралица в дълга рокля, тогава определено си струва да се разхождате по-често.

Елегантни тесни рокли

Времената, когато бременността беше старателно скрита и завоалирана, отминаха. Съвременните бременни могат спокойно да си позволят плътно прилепнала рокля с дължина до коляното. По правило се изработва от плътно трико. Тези модели могат да бъдат ежедневни, елегантни и дори дизайнерски, предназначени за излизане. В хладно време е достатъчно да хвърлите свободно палто върху такава рокля и - воаля!

Какво има отгоре?

Трябва да се каже няколко думи за всички видове вариации на върховете. Тук рецептите са едни и същи: естественост, свободно кройка, комфорт.

Туника

Чифт стилни или основни туники в гардероба ви е спасител за всички поводи. Първо като дрехи за бременна майка, а след това просто като домашна униформа.

Ризи и тениски

Бременност - време е да свалите просторна снежнобяла риза от гардероба. Ако не, вземете го от гаджето или съпруга си. Бяла риза плюс кюлоти или удобни дънки винаги е стилен и печеливш външен вид.

С тениските изобщо няма правила. Ако обичате да подчертавате корема си, носете тесни модели. Ако харесвате свободни стилове, запасете се с по-широки горнища. Основното е, че всички те се ободряват.

Незаменими неща за бременни жени

Сигурни сме, че накрая всяко момиче ще има свой собствен списък. Но се опитахме да запомним най-полезните и модерни неща за гардероба на бъдеща майка:

  • клинове
  • палто или дъждобран с А-силует
  • жилетки, пуловери, туники
  • свободни панталони
  • ризиплетени рокли
  • тениски, горнища, тениски
  • удобни маратонки

Ако смятате да работите докрай, дънките със специален ластик или клин за бременни са незаменими. Дрескодът е и за бременни жени. Строги рокли, широки костюми, дизайнерски дрехи за бременни, в които можете спокойно да се появите на презентацията - за това и други модни дрехи за бременни ще говорим по-долу.

Модерни панталони за бременни жени

Съвременната модна индустрия гарантира на жените в позиция елегантен външен вид

Дънкови дрехи за бъдеща майка

Невъзможно е да си представим съвременния живот без спортно облекло, както и маратонки и дънки. През цялото време, докато сте в интересна позиция, се опитвайте да носите само такива удобни неща.

Модни дънкови дрехи за бременни жени

Бременността не е причина да се откажете от дънките

Любими дънки + горнище

Докато срокът е кратък, бременните момичета могат спокойно да носят дънки от актуалния стил. С тениски, горнища и якета за всеки вкус. Горещо препоръчваме да прелистите колекциите с модели в уличен стил. Вдъхновени, вземете стилна горна част за любимите си гаджета и се разходете. Дишането на въздух, докато изглеждате най-добре, е много по-приятно!

Модни дънки за бременни

Новата тенденция изглежда е създадена за жени в позиция

Комбинезони

Дори и да не сте били фен на този гардероб преди, определено ще го оцените по време на бременност. Дънков гащеризон за бременна жена, като униформа за войник. Практичен е. Удобно. Топлина. И поддържа корема.

Благодарение на презрамките винаги можете да регулирате степента на опъване на продукта. В гащеризони се чувствате като бог в пазвата. Нито течения, нито сезонната мръсотия са ужасни. И в същото време изглеждате необичайно и стилно. Между другото! Ако бременността е през лятото, можете да помислите за комбинезон от лен или трико.

 

Облечете се добре и удобно. Усмихвайте се и се наслаждавайте! Бременността е специална страница от живота ви.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове