Menu

Реклама в интернет


Интернет реклама

Видео реклама: всичко, което искахте да знаете, но се страхувахте да попитате

Видеосъдържанието прониква във всички области и е неоспорима тенденция - използва се за задвижване на трафика, за ангажиране на аудитории и за установяване на връзка между клиента и марката. Видео форматът не е пощадил рекламата, обаче много специалисти все още имат въпроси относно настройката.

Не можахме да оставим тези въпроси без отговор, затова направихме пълен преглед на настройката на видеорекламите.

Но преди да започнете, малко офтопик. Защо видеоформатът работи? Защо работи по-добре от текста?

За това има антропологично обяснение. Хората се съсредоточават върху движещ се обект толкова бързо, колкото са правили нашите предци, когато тази черта е гарантирала оцеляването им. Когато хората живееха в пещери и ловуваха, просто беше необходимо бързо да се реагира - било то животно или някакъв природен феномен.

Нашите слухови и зрителни рецептори са много остри и мозъкът ни е склонен да включи този механизъм, когато забележим движение - поради което видеото е по-ефективно.

Това е особено вярно сега, в периода на прекомерно количество информация, когато един съвременен човек консумира много съдържание и рекламодателите трябва да измислят различни механики, за да се откроят от конкурентите.

Пазарът на видеореклама расте бързо и бързо. Facebook и Google са сред най-големите играчи там. И двете системи имат в арсенала си не само тежък багаж от формати, чипове и настройки, но и сайтове, богати на редица уникални потребители.Какви видео формати можете да намерите на тези сайтове?
Многослойни, вътрешни страници и заставки. В същото време, както показва статистиката, се дава предпочитание на първата. В тази статия вече говорихме по-подробно за форматите на видеорекламите, така че нека разгледаме накратко.

Освен Видеореклама, все още голяма сила има и банерната реклама.

Реклама на банери в мрежа от сайтове, които W-SEO.com притежава Ви гарантира стотици хиляди импресии седмично.
Ако предлагате бранд, то можете да се свържете с нас и да поискате оферта.


Реклама чрез линкове.  Чрез обратни връзки можете да получите реклама, но и да дадете тежест на Ваш сайт. Линк билдинг стратегиите са най-разнообразни, но дават добър резултат.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове