Menu

Извеждане на сайт на първи позиции в Google

SEO оптимизация и стратегии за първи позиции в Google

Да бъдеш ① в Google е мечта за всеки собственик на сайт.
Истината е, че за разлика от лотарията, при SEO -то се изисква активна работа, SEO стратегия и екип, все неща, които да Ви помогнат да бъдете първи в Гугъл

Ето и какво пишат от W-SEO.com  по повод първата позиция в Гугъл и защо е толкова важно да сте първи...
Каква е причината всеки SEO експерт да иска сайтовете на клиентите му да са на първо място? Какво би се променило, ако сме на първи позиции?

На тези, както и много други сходни въпроси ще дадем отговори в настоящата публикация. Истината, уважаеми читатели е, че често пишем за това как да покорите първите позиции, но забравяме да упоменем защо е толкова важно да сте първи, пред конкуренцията. Е, дойде време и за това разяснение. Разбира се, повечето от Вас знаят, че създаването на сайт е една малка част от функционалността и ефективността на уеб проект,  тъй като успехът зависи от популяризирането на сайта в Интернет. Какво предизвика толкова голяма конкуренция за първите 10 позиции в уеб страницата? Факт е, че първата страница с представените резултати се гледа от над 90% от потребителите, въвеждащи конкретна заявка. И само 10% отиват на втората страница, т.е. почти всички взимат решение кой сайт да посетят още от началната страница, която е извела резултатите по конкретната заявка.  Останалите 10% от потребителите гледат предимно само на 1-3 топ позиции. По този начин, оставането на 2-ра страница с резултати от търсенето не е ефективно за собствениците на сайтове, тъй като почти не носи посетители. Но можете да заемете тези позиции, по определен начин, трябва да оптимизирате сайта и да увеличите неговата достоверност.  Популяризирането на уеб сайтове е постоянното поддържане на привлекателността на сайта за потребителите на сайта, т.е. трябва постоянно да се предоставя ценна информация, поднесена в разбираем за читателите вид – в това число, съдържание, графики, видео, етикети и други. Какво имаме предвид под постоянство?  Постоянна, ежедневна работа, в това число набавяне на вътрешно съдържание, споделяне в социални канали, цитиране и публикуване на качествено съдържание в тематични сайтове и т.н. Популяризирането на уеб сайтове в Интернет е цялостна работа за подобряване на позициите на даден сайт в резултатите от търсенето. Целта на SEO оптимизирането е  клиентският, или пък Ваш сайт да бъде на по-предни позиции по заявки, които предварително са определени и е преценено, че биха допринесли с дивиденти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове