Menu

Рекламна фотография

Pavel Dzhunev

Рекламна фотография.
Ретуш и корекция на цвета
Нито една продажна реклама или уебсайт не е завършена без качествени изображения или снимки. Висококачествените филмирани и обработени продукти влияят пряко върху формирането на имиджа и разпознаването на компанията на фона на конкурентите. За висококачествен резултат не е достатъчно да разполагате с професионална фотографска и осветителна техника, опитът в рекламата, познаването на законите на печат, познаването на широк спектър от софтуер, познаването на законите на оптиката и осветлението са не по-малко важни.

Можете да поръчате от мен рекламен предмет, макро, каталог, изображение, интериорна фотография или обработка на съществуващи нискокачествени снимки.
Ако сте управител на табак, магазин за хранителни стоки, ресторант, заведение, друг тип бизнес и искате да го рекламирате онлайн, то чрез добри снимки посланието ще достигне по-лесно до бъдещите Ви клиенти!

Ето и няколко думи за мен.
Dzhunev Photography - можете да разгледате официалната страница, която е www.dzhunev.com или да разгледате проекти в Инстаграм! @DzhunevPhotography

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове