Menu

Реномираните директории за статии



Реномираните директории за статии, ценни съвети

Който прочете условията ще каже, че всяка директория за статии за администратора си е най-реномираната. Е сигурно е такао, но какво означава една директория да е реномирана. Много от вас копирайтърите сигурно се чудите дали една директория за статии ще бъде надеждна за да можете да публикувате текстовете си.

Под надеждна директория имаме в предвид този сайт създаден за тази цел да остане такъв а не след време той да се превърне в нещо друго. Също така трябва да се спазват стриктно правилата а не както сме свикнали в България , този е приятел, братовчед, баджанак и т.н. Под стриктно имам в предвид ако изискването за една статия е тя да е сто процента уникална то да няма такива статии които са деветдесет процента уникални, или да наподобяват на обяви а не на статии.

Като заговорихме за тези неща попаднах наскоро на един сайт, също директория за статии в който пишеше разни неща в условията за ползване, които малко ме озадачиха. Изисква се текста да е сто процента уникален, който го няма никъде другаде в мрежата, но пък от своя страна те имат правото да го разпространяват без никакви ограничения.

На друго място бях срещнал, че администраторите си запазват правото да публикуват линкове в самите текстове. Тези номерца са леко подли и не смятам, че администратора на сайт имащ се за реномиран в случая е прав. Ами ако ще правим нещо на гърба на другия каквато е практиката в нашата родна, мила страна, какъв е смисъла да публикуваме в такива сайтове.

Това, че някой конкурент прави това, което е добре за него и публикува някакви статии не означава да бъде по недостоен начин отхвърлен или прецакан. Затова ги има тези сайтове, за да се публикуват всякакви неща в тях. Променянето често на условия  за ползване, както ни е изгодно на нас не е изход от ситуацията и показва колко сайта се нагажда по това, което е написано вътре а не просто създадени условия които да се публикуват. Това в никакъв случай неможе да бъде определение за сайт имащ се за реномиран.
Ето и някои от реномираните директории за статии в България:
www.Blogomania.org - Символична цена от 5 лв. за добавяне на статия
www.Super-PR.com - Цена 10 лв. за статия
www.PRpuzel.com - Цена 10 лв. за статия
www.xn--80aa1anvi.com
www.direktoriqzastatii.com - безплатно публикуване на статия при определени условия и изисквания
www.Peroto.net - безплатно публикуване на статия при определени условия и изисквания
Обобщение. Не забравяйте, че реномираните директории за статии са тези, които имат качествено съдържание. Ако и на Вас Ви трябва реномирано СЕО съдържание, което да поръчате за Ваш сайт, или за участие в директории за статии, то тогава посетете  тази препратка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове