Menu

SEO одит и анализ on page фактори на сайта Ви


Дигитален маркетинг - ценни съвети за SEO и онлайн бизнес


SEO одит и детайлен анализ на уеб сайт 

Анализът на съществуващ сайт може да даде ясна представа, дали издателите и собствениците са на прав път, или има проблеми.
Понякога даден проблем може да влияе лошо на класирането и да се явява спънка за по-добро класиране
СЕО оптимизация от W-seo.com


Едва ли си давате сметка, че детайлният анализ на даден сайт играе важна роля. Изключително важна за класирането на Вашия уеб сайт в търсачките е добрата му On-Page оптимизация.
Това включва безупречни технически  характеристики, качествено и добре структурирано уникално съдържание, правилна структура, менюта, лесни за асимилиране, както от реалните потребители, така и от ботовете на търсачките, както и десетки други фактори, които трябва да бъдат анализирани и подобрени.
Детайлният SEO анализ на уеб сайт е в основата на всяка SEO стратегия. Никога не бива да се захващате с оптимизация за търсачки, ако не сте абсолютно наясно с моментното състояние на Вашия сайт
Как се прави SEO одит и какви са етапите му?
Ето и някой важни стъпки:
  •      СТЪПКА 1: Проверява се за наказания от Google.
  •      СТЪПКА 2: Външен вид на търсене, анализ на ключови думи.
  •      СТЪПКА 3: Технически SEO одит.
  •      СТЪПКА 4: On-Page SEO одит .
  •      СТЪПКА 5: Off-Page SEO одит извън страницата.


В живота, често се споменава твърдението, че даден проблем е важно да бъде установен, а самото му остраняване е лесна работа. Нека вземем пример с автомобил. Нещо хлопа в задната част, но не знаем какво. Анализът и изследването на всички компоненти, намиращи се в тази част отнемат повече време и са по-специфични, от самото отстраняване, ако вече знаем какъв е проблемът.
При SEO одитът се откриват грешките, изписват се препоръки, както и се дават насоки за по-добро SEO на клиентите.
Лесно можете да заявите услуга по одитиране на Вашият сайт, като се свържете с представители на W-SEO.com, използвайки имейл или телефон.
Телефонът, на който можете да направите поръчка за тази услуга е 088 999 62 62, а имейлът за въпроси, мнения и коментари – office at w-seo.com

Като обобщение на статията,  няма как да не споменем, че съществуват доста инструменти, които дават аналитична информация за състоянието на даден сайт, но те съвсем не са достатъчни да се вникне в него, да се анализира в детайли той , с други думи Ви съветваме да се доверите на опитни специалисти, а да не разчитате на инструменти. Естествено, можете да проверите какво показват дадените приложения, но да не се прекланяте на тях.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове