Menu

Сайт за ВиК ВиК и Ел услуги

 TopMaistor.com  - съвети за ВиК и Ел услуги

Онлайн изданието  предлага евтини и качествени ВиК и Ел услуги в рамките на град София и околностите. Фирмата ни разполага с отлично подготвени екипи от водопроводчици и ел техници с дългогодишен опит в изграждането, ремонта и поддръжката на водопроводи, канализации, електрически инсталации и мрежи.

 

При проблем с теч, сигнализирайте на посочените на сайта ни телефони и техниците ни ще се отзвоват по най-бързия начин на повикването ви. Те са обучени да откриват и отстраняват течове от подови сифони, фитинги, кранове, тръби, щрангове, щуцери и хидрофори. 

 

При необходимост, използваме ултразвук, инфрачервени вълни или канално видео заснемане. Течът може дори да не е във вашия дом, но екипите ни ще го открият и при ограничен достъп. Водопроводчиците ни ще посочат къде точно се намира теча – в кухнята или банята, щранга за топла, студена вода, канала или дори теч от съседите, който избива при вас. Те могат да намират и поправят течове както по чиста, така и по отпадна вода.

 

Когато работниците ни приключат работа, тяхно задължение е да издадат гаранционен документ, който ви осигурява сервизно обслужване на поправеното от водопроводчиците. TopMaistor.com  доставя необходимите материали за отстраняването на течащи води със собствен транспорт и напълно безплатно за клиентите.

 

Освен откриване и премахване на течове във вашия водопровод или канализация, фирмата ни се справя без проблеми и с отпушването на канали и водосточни тръби, улуци, мивки, сифони, тоалетни. За отпушването обикновено използваме професионални вакуум машини, водна струя или алпийски способ за улуците и водосточните тръби.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове