Menu

Град КюстендилТози град е признат рекордьор в България в няколко отношения. Кюстендил е известен като най-старият балнеоложки курорт в страната, а също и като „овощна градина на България“ поради процъфтяващата селскостопанска индустрия в региона. Кюстендил в България трябва да бъде класифициран като голям град - той има около 45 хиляди жители. Не може да се нарече развит индустриален център, но удобното му местоположение близо до границата го превръща във важен транспортен център. Туризъм Кюстендил смята туристическата индустрия за най-важния компонент на своята икономика, така че посетителите са удобни тук. Хотелите в Кюстендил, както и в България като цяло, предлагат достойни условия на прилична цена. Има както шикозни заведения с пет звезди, така и евтини бюджетни хотели.

Туризъм в Кюстендил

Кюстендил смята туристическата индустрия за най-важния компонент на своята икономика, така че посетителите са удобни тук. Хотелите в Кюстендил, както и в България като цяло, предлагат достойни условия на прилична цена. Има както шикозни заведения с пет звезди, така и евтини бюджетни хотели.

В града и околностите има 40 извора с топла минерална вода. В резултат на това богатство помага да се лекува буквално всичко - от гинекологични заболявания до нервни разстройства и метаболитни нарушения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове