Menu

Щанцовани опаковки и картонени кутии от Поликарт

Щанцовани опаковки и картонени детайли от Поликарт

Щанцоването представлява процес, при който печатните материали могат да се изработят с неправилна форма, което позволява направата на триизмерни кутии, различни по вид опаковки, етикети от картон със сложна форма, папки и други.

Многообразието от опаковки е най-изчерпателното в страната. Като започнем от бели, напечатани кутии, през всички видове печат – офсет, флексо, гравюра, сито и допълване на офертата с всички видове довършителни възможности – сгъване на всички видове шевове, прозорци, топъл печат, персонализация с баркодове, ламиниране, лак, и други.

Във фирма „Поликарт ООД“ произвеждаме всички видове кутии, както и  всички видове опаковки, с различни детайли.

 

Освен това, ние работим с производители на опаковки от чужбина, за да можем да предложим продуктите им на клиенти, с които вече са установени дългосрочни взаимоотношения.

Можем да създадем щанцовани кутии с всякакъв начин на затваряне, така че да можете да избирате и съответно намерите подходящата за вас.

 

Щанцованите опаковки могат да се изработят от трипластово, петпластово или микро велпапе, като неговото покритие е кафяво или бяло. Щанцовото изрязване дава възможност да се изработят материали с различна конструкция и вид. Сглобяването на готовите материали не изисква употребата на тиксо или други видове лепене.

Картонените детайли могат да представляват всякакъв вид форма и предназначение. Те служат за улеснение и могат да бъдат създадени с различен дизайн. Може да се добави лого, надписи и други.

Нашата фирма „Поликарт ООД“ е добра и доказана в производството на видовете кутии и опаковки. За нас е важно да предоставим на клиентите си добра изработка, която да донесе сигурност. Можете да се доверите на нас, че закупените продукти са безопасни с гарантирано запазване на вашите лични материали.

Ние можем да поставим ваше лого или надпис. Направата е изцяло по ваш избор. Бихте могли да се консултирате с нас, ако имате нужда да ви помогнем във вашият избор.

„Поликарт ООД“ е  винаги готова да приеме и изслуша вашите желания и да създаде чудесен материал, от който ще бъдете доволни.

 

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria

Тел: 0879 496790 или sales@polypack-packaging.com

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com


Ето и някои от отличителните продукти, които Поликарт е изработила за настоящи клиенти:


 




















Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове