Menu

SEO оптимизация - рейтинг на съдържанието според търсещите машини



Рейтинг на текстовете според търсещите машини. Текстовете (тъй наречения content) на Вашия сайт се оценява от уеб роботите посредством рейтинг, който от своя страна се разделя на: 

Уеб роботите са собственост на търсачките и обхождат сайтовете, сумирайки и изчислявайки редица пареметри, определяйки кой сайт е по-качествен и по-достоен да заеме първо място!

1. Важен – Рейтинг категория, която се дава за изключително изчерпателна и тематична информация относно дадена ниша/тематика.

2. Практичен – Рейтинг категория, която се отнася до полезна информация, която от своя страна може да бъде полезна за по-голямата част от потребителите(разбира се, които се интересуват от тази информация)

3. Релевантен – Рейтинг категория, която е полезна за доста или някои потребители / клиенти, които се интересуват от въпросна тематика 

4. Слабо релевантен – Не е кой знае колко полезна за повечето посетители / клиенти, но има връзка с дадена тематика. Част от читателите на страницата Ви ще намерят информацията за полезна.

 5. Нетематичен / Безполезен – Информация, която е безполезна или полезна за съвсем малък кръг хора. 

6. Неопределен – Страница, която по дадена причина не е определена с абсолютно никакъв рейтинг за оценяване.

Съвсем нормално и естествено е, ние, SEO оптимизаторите да препоръчаме да действате възможно най-рационално и да създавате качествено, релевантно съдържание!

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове