Menu

Безплатна реклама в Google




Как да рекламирате бизнеса си в Google абсолютно безплатно?

Може би някой ще бъде изненадан, но много предприемачи не знаят, че можете да поставяте безплатни реклами в Google.

Ако вашият бизнес по някакъв начин е свързан с офлайн местоположение (например имате офис, склад с пункт за получаване и т.н.), тази статия е 100% за вас.

Ще ви разкажа подробно как, без да харчите нито стотинка, да влезете в горната част на резултатите от търсенето в Google, да увеличите трафика и да привлечете още повече клиенти.

Защо безплатната реклама в Google е важна за вашия бизнес?

Първо, това няма да ви струва нито стотинка, ще отнеме само малко време за настройка и поддръжка. Второ, това е услуга от Google. Това означава, че ще получите допълнителни точки от една от големите търсачки.

В допълнение, сред основните предимства:

  • показване на вашата компания на картата;
  • увеличаване на трафика към сайта;
  • получаване на реална обратна връзка от посетители и клиенти;
  • показване на вашата компания в топ резултатите от търсенето;
  • получаване на допълнителни данни за анализ, като например броя на върналите се клиенти или популярни часове за посещение.

За да постигнете това, ви е необходима само една услуга – Google My Business.

 

Как това се отразява на класирането?
Ако поставите връзка към нова публикация с линк в Google My Business, това ще ускори нейното индексиране. Всяко повторно публикуване на тази публикация има положителен ефект върху SEO, издигайки публикацията ви по-високо в резултатите от търсенето.

Освен това публикациите, които отговарят на заявката, се смесват в резултатите за абонатите на вашата страница в Google+. И е на първа страница. И както знаете, всички го гледат. Колкото по-подходяща е публикацията, толкова по-високо ще се класира в резултатите от търсенето.

Как работи безплатната реклама на сайтове в Google?

Да приемем, че отправяте заявка "Адвокат в София". Компаниите, които са добавили своята организация към Google My Business, се поставят след рекламата на второ място в резултатите от търсенето. Няма лошо, съгласни ли сте? Особено като се има предвид, че е абсолютно безплатно!

Как да рекламирам безплатно в Google? Какви данни са  необходими?

Кратко описание на вашия проект.
Телефонен номер, адрес, уебсайт, работно време и др.
Лого или снимка на вашия офис, магазин или заведение.

Можете сами да си добавите обекта, като той ще се показва! Колкото по-бързи сте, толоква по-добри позиции ще заемете.

Можете да поверите тази част и на дигитална агенция.

Много е важно да публикувате периодично нови публикации. Google My Business позволява да линквате публикацията, като изберете бутони, ние често избираме "научете повече", но има и опции за резервация, обаждане по телефона, купи, поръчай онлайн и др. Можете да ни оставите положителен отзив, посещавайки този кратък URL адрес: wso.bg/rev , Вашето мнение е много важно за нас!

 


Финални думи

 

Google My Business е чудесен начин да разпространите информацията за себе си и проекта си до още повече хора. Все по-често интернет потребителите търсят нещо местно чрез търсене или Google Maps. И сега те ще могат да ви видят в списъка с най-добрите заведения, магазини и проекти.

Основното нещо, което трябва да запомните: трябва постоянно да следите информацията и да я актуализирате. Освен това други потребители могат да правят промени в данните, които сте посочили.

Искрено се надявамe, че тази статия ще ви помогне да изпитате силата на Google. Споделете статията, ако сте научили нещо интересно.

 

Източник: Висео

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове