Menu

Къс клин за топлите летни дни

Мислите ли, че клиновете могат да се носят само във фитнеса или да спортувате у дома или в задния двор?

Нищо по-объркващо! Избутайте максимално тези лоши мисли и възможно най-скоро да се поглезите с модни къси клинове за топлите дни, които ще са подходящи като кошер за летен стайлинг. Днес ще се опитам да ви убедя, че късите γυναικείο κολάν  са страхотно допълнение както към спортния, така и към ежедневния стайлинг. Е, дамски клин с дължина три четвърти в момента са на върха на модните тенденции и с тяхно участие се създават най-модерните комплекти дрехи. Страничният ефект, разбира се, е постоянното удобство и комфорт, които те гарантират. Така че нека разберем на кои модели си струва да обърнете внимание и какво да носите с къси дамски клинове.

Преди да купите дамски клин

Не познавам жена, която да не обича да сваля дрехите си и да скача в удобни дамски клинове веднага след училище или работа. Тези, които носят спортна визия ежедневно, с удоволствие включват клинове в ежедневните си тоалети. През лятото животоспасяващи могат да бъдат клиновете с дължина три четвърти, тоест моделите, които достигат предната част на коляното. Ако закупите клин от висококачествен материал, който ще диша и позволява на кожата да диша, то този модел ще ви донесе голямо облекчение дори при най-високите температури. Просто трябва да обърнете внимание на избора на материал, който няма да блести. Също така е много важно да изберете правилния размер за себе си. Клинът трябва да прилепва към всяка част на тялото, но не може да бъде прекалено стегнат. Струва си да се спомене, че късите клинове ще се отразят положително на визията на силуета, защото ще бъдат визуално по-тънки. Ако имате къси крака, препоръчвам да изберете модел с висока талия, който ще засили ефекта на тънка талия

Дамски къси клинове - ежедневна визия

Вижте само най-големите световни звезди, които въведоха къси дамски клинове в стайлинга си това лято. Обожавана от тийнейджъри и млади жени, Ким Кардашиян (между другото, се счита за по-голямата част от женския идеал) едва ли ще се раздели с такива клинове. Друг перфектен пример за подражание - Анна Левандовска, която умело съчетава клинове три четвърти с останалата част от гардероба.

И така, с какво изглеждат добре Κοντό κολάν ?

Фантастичната комбинация създават елегантна риза в по-вталена кройка с модерна вратовръзка на кръста, огънати клинове и спортни обувки на повдигната платформа. Още едно предложение: къса блуза в комплект с клин и дълъг оверсайз блейзър и шипове - причудлив комплект за среща, парти, среща с града.

Бихте ли предпочели нещо повече в реакцията?

Оверсайз суичър с едно рамо и кецове с връзка на глезена ще изглеждат мега стилно!

Още по-модерно вдъхновение можете да намерите на сайта на нашия онлайн магазин, където модните стилисти са подготвили много предложения за лятото.

Клин три четвърти - гимнастически релеф

Клинът е един от основните елементи на екипировката за упражнения. През лятото трябва да предпочетете къс клин, в който тя ще се упражнява само по-добре. Не се страхувайте да добавите повече цветове и шарки към стайлинга си това лято. Особено във фитнес залата ще работи чудесно. Къси клинове с цветни вложки със сигурност ще обърнат спортния комплект. Дамски клин с модерен дизайн – ацтекски щампи, хавайски мотиви или цветна мишма също ще бъдат чудесен избор. Убедени сме, че при нас ще намерите модела на вашите мечти!

Къси клинове на дневна база – кой да избера?

Класически черен клин с дължина три четвърти са подходящи за абсолютно всяка жена и вярвам, че всяка от вас трябва да ги има.

Това е универсален модел, който пасва на почти всичко, който винаги ще бъде чудесно допълнение към стайлинга.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове