Menu

Техническа поддръжка на сайтове



Базов пакет, предназчанен за фирмени сайтове, лични сайтове, продуктови сайтове, промоционални сайтове, сайтове-визитки, one-page сайтове, блогове, Facebook страници/магазини и всички останали, които не са онлайн магазини или уеб портали. Това са най-вече open source системи като WordPress. Пакетът включва ежемесечен мониторинг на сайта, при който се следи за грешки, злонамерени атаки, както и за цялостното състояние на хостинг плана. При наличие на проблем, той се отстранява, а в случаи, когато е налице например подновяване на хостинга, собственикът на сайта бива уведомен своевременно. Пакетът включва още изграждане на sitemap.xml и robots.txt, с цел по-доброто индексиране в търсачките.

Извършва се ежемесечен backup на сайта, както и редовен ъпдейт на всички системи и PHP версии. Пакетът включва и създаване/редактиране на допълнително до 3 броя статии/страници, чието съдържание (статии, публикации, новини, категории, продуктови страници, банери и т.н.) се предоставя от клиента.

Защита на сайта от хакерски атаки, реакция при компроментиране в рамките на няколко часа!

Корпоративен пакет



Той включва всичко от Базовия пакет, с единствената разлика, че се прави ежеседмичен backup. Състоянието на сайта се следи през Google Webmaster Tools. В случай, че сайта не е свързан с Google Analytics, ние го правим и анализираме постигнатите резултати. Така ще знаеш каква е посещаемостта на сайта ти и какви действия можеш да предприемеш за неговото по-добро оптимизиране.

В пакетът е включен и 1 час онлайн консултация по удобен за клиента начин.

Пакетът включва и създаване/редактиране на допълнително до 8 броя статии/страници, чието съдържание (статии, публикации, новини, категории, продуктови страници, банери и т.н.) се предоставя от клиента.

Защита на сайта от хакерски атаки, реакция при компроментиране в рамките на няколко часа!

Цени за поддръжка на сайт:

Базов пакет – 350 лв. без ДДС на месец

Корпоративен пакет: 500 лв. без ДДС на месец

Разгледайте нашият официален сайт, ако искате да разберете повече за услугите от дигитална агенция Висео!


Източник: https://kreativni.info/texnicheska-poddrzhka-na-sajtove.html

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове