Menu

Как ангел инвеститор може да ни помогне за бизнеса?



Днес попаднахме на интересен сайт и това ни подтикна да напишем статията.
Сайтът, който и на Вас препоръчваме, това е https://biznesangel.com - разгледайте го.

Ангели инвеститори са частни лица, които инвестират във временно финансиране на начинаещи предприемачи, като предоставят капитал за стартиране на бизнес или разширяване на вече съществуващ такъв. Това е един от начините за капиталово финансиране на малки и средни предприятия, които не могат да се финансират от банки или да издадат облигации. Ангелското инвестиране обикновено се извършва от богати хора, които имат опит в предприемачеството или финансовия сектор, и желаят да инвестират в настоящи или бъдещи бизнес лидери. Тези инвеститори често са бивши предприемачи или изпълнителни директори на успешни компании и имат богат опит в инвестирането. По традиция ангелските инвеститори инвестират в началото на жизнения цикъл на бизнеса, когато те са най-нуждаеми от финансова подкрепа. Тези инвеститори са готови да поемат високорискови инвестиции, които банките не биха поели. Те са готови да рискуват, за да получат голям възвръщаемост на своите инвестиции. Ангелските инвеститори могат да инвестират както в единични компании, така и в инвестиционни фондове, като предоставят капитал на портфейла от стартиращи предприятия. Тези инвеститори обикновено не желаят да бъдат активни управляващи на компанията, в която инвестират, но могат да предоставят наставничество и менторство на предприемачите.



Едно от големите предимства на ангелските инвеститори е, че те са гъвкави и бързи при вземането на решения. Те могат да направят инвестиция за сравнително кратък период от време и да осигурят необходимата финансова подкрепа, когато това е най-необходимо.


Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове