Menu

Перманентен грим за естествен външен вид


Естествено изглеждащият външен вид определено е на мода и няма изгледи скоро това да се промени. А какво по-естествено от гъстите и плътни вежди? Вежди, които подчертават погледа, придават му обаяние и завършен вид. Но не всеки е късметлия, който се радва на плътни вежди по рождение. Това принуждава много от нас да рисуваме всеки ден веждите си, за да им придадем допълнителна текстура. Рисуването на веждите е процес, който ежедневно отнема от времето, а понякога дори и от нервите ни, защото резултатът не винаги е перфектен. В днешния забързан свят сме се научили да ценим свободното си време и да не го пилеем в излишни неща. В тази статия ще ви разкажа за една процедура, с която ще създадете мечтаните вежди и няма да ви се налага да ги повтаряте всеки ден! Да, това е напълно възможно с микропигментация на вежди.

Какво е микропигментация?

Микропигментацията е вид техника, чрез която се поставя перманентен грим в определена зона. По време на процедурата, специалист поставя пигмент под кожата, използвайки апарат с игла, която прониква на дълбочина от 0,3 до 0,5 мм. Пигментите, които се използват, са с изключително изчистен състав и това ги различава от тези, употребяващи се при татуирането. Точковото разпределение на боята, прави резултата изключително нежен и естествен. При микропигментацията на вежди няма остри линии, които да изпъкват. Нюансът пигмент, който се използва, е внимателно съобразен с цвета на косъма и кожата на клиента. Преди да се пристъпи към поставяне на перманентната боя, специалистът, който ще извърши микропигментацията, разчертава веждите със специален молив и формата им се обсъжда внимателно с клиента. Всичко това се прави, за да се постигне максимално натурален краен резултат. Процедурата по микропигментация на вежди е с продължителност от около 2 часа.

Колко време трае ефектът от микропигментацията на вежди?

Това е процедура, която решава дълготрайно проблема с ежедневното гримиране и дегримиране на веждите. В зависимост от типа кожа, ефектът може да остане около 1 година и половина. След това трябва да се направи нова процедура, с която да се поднови перманентният грим.

Изборът на специалист.

Микропигментацията на вежди е дълготрайна процедура, при която се работи върху лицето ви и в непосредствена близост до очите. Зоната е много деликатна и е изключително важно внимателно да подберете специалистът, на който ще се доверите. Женя Мянкова е доказан професионалист в областта, който непрекъснато се стреми да се развива и усъвършенства. В салон Lash Boutique се използват само внимателно проверени и много качествени инструменти и консумативи, защото осъзнаваме колко е отговорна нашата професия.

Въпреки, че е безобидна, процедурата по микропигментация на вежди не е за всеки. Винаги консултираме нашите клиенти и им обясняваме, че тя не е подходяща при диабет, бременност и кърмене, различни възпалителни заболявания, както и при възстановителен период след проведена операция. Не се прилага върху бенки, брадавици и папиломи.

Микропигментацията е широкоразпространена процедура и тя може да бъде с много нежен и естествен вид, ако бъде извършена правилно и от професионалист. Не забравяйте, че истинската красота е натурална и всяка козметична интервенция трябва да се стреми към това.



Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Saitove.net

authorИдеята е да можете да поръчате лесно и бързо направата на сайт
Научи повече →



Полезни статии

SEO оптимизиране на сайтове